Rauwe melk op de Gooijerdijk (x2)

Op vijfhonderd meter van de eerste melktap van de provincie Utrecht is vanochtend de volgende eerste melktap van de provincie geopend. Allebei aan de Driebergse Gooijerdijk, allebei een euro de liter.

 

3 gedachten over “Rauwe melk op de Gooijerdijk (x2)”

  1. Komt er een vervolg waarin je vertelt dat de Hondspol ook op woensdagen melk geeft? En waarin je zelf de proeftest doet Anthon? Ik volg het nieuws!

    1. Het was woensdag en er kwam geen rauwe melk uit. Dat klopt, want volgens de mevrouw vullen ze de ketel slechts op vrijdag en zaterdag. Ik ben nu de yoghurt aan het maken van de gangbare rauwe rauwe melk, een volgende keer van gekookte gangbare rauwe melk en dan dezelfde dubbele proef met de Hondspolmelk. Ik beloof en zal rapporteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *